wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Rogaine na 3 miesiące

Rogaine na 3 miesiące

Ocena produktu 5/5

Szybko, sprawnie, bez problemu. Polecam sklep

Autor recenzji: Kondi
Data napisania recenzji: 03-10-2021

Rogaine na 1 miesiąc

Rogaine na 1 miesiąc

Ocena produktu 5/5

Oryginalny amerykanski Rogaine, wyjątkowo sprawna dostawa, nic dodać , nic ująć. Dzięki

Autor recenzji: PIIIOtr
Data napisania recenzji: 01-10-2021

Rogaine na 5 miesięcy

Rogaine na 5 miesięcy

Ocena produktu 5/5

Produkt dotarl dzisiaj, ladnie zapakowany, czekałem wyjatkowo krotko w porownaniu z konkurencją. Polecam serdecznie wszystkim zainteresowanym.

Autor recenzji: Pablos
Data napisania recenzji: 01-10-2021

Minoxidil Kirkland na 6 miesięcy

Minoxidil Kirkland na 6 miesięcy

Ocena produktu 5/5

Bardzo dziękuję za sprawna i bezproblemową transakce. Oczywiscie polecam zainteresowanym

Autor recenzji: Zybastian
Data napisania recenzji: 29-09-2021

Rogaine na 3 miesiące

Rogaine na 3 miesiące

Ocena produktu 5/5

Rzeczywiście działa. Trycholog doradził mi zakup akurat w tym sklepie i to był strzał w dziesiątkę. Dziękuje.

Autor recenzji: PSMARKO
Data napisania recenzji: 20-08-2021

Minoxidil Kirkland na 6 miesięcy

Minoxidil Kirkland na 6 miesięcy

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobry środek, szybka dostawa. Stosuje już 3 miesiące i moje włosy odżyly. Lepiej niż się spodziewałem. Dziekuję !

Autor recenzji: KazioM23
Data napisania recenzji: 18-08-2021

2 x Minoxidil 15 %

2 x Minoxidil 15 %

Ocena produktu 5/5

Super, szybko, sprawnie. Genialnie, polecam !!!

Autor recenzji: Arii
Data napisania recenzji: 18-08-2021

Minoxidil Kirkland na 3 miesiące

Minoxidil Kirkland na 3 miesiące

Ocena produktu 5/5

Przede wszystki sprawnie przeprowadzona transakcja. Bardzo dziękuję i polecam, także sam preparat, bo jest na prawde skuteczny.

Autor recenzji: Kamilku
Data napisania recenzji: 04-08-2021

Minoxidil Kirkland na 6 miesięcy

Minoxidil Kirkland na 6 miesięcy

Ocena produktu 5/5

Great product! I have seen results after 3 months and my hair are getting thicker and better day by day! I recommend!

Autor recenzji: Nikolas
Data napisania recenzji: 25-04-2021

Rogaine na 3 miesiące

Rogaine na 3 miesiące

Ocena produktu 5/5

Szybka wysyłką, produkt oryginalny. Jestem wiecej niz zadowolony, bo juz mi sie pianka konczyla a produkt trudno dostepny. Polecam kazdemu kto chce kupic Rogaine zakupy w meskim.

Autor recenzji: Borys94
Data napisania recenzji: 15-03-2021

Minoxidil Kirkland na 6 miesięcy

Minoxidil Kirkland na 6 miesięcy

Ocena produktu 5/5

Dobry produkt, wydaje mi się ze lepszy od tych co stosowalem do tej pory. Sprowadzany z USA ale dostawa megaszybką. Polecam !

Autor recenzji: Bodii
Data napisania recenzji: 09-03-2021

Minoxidil Kirkland na 1 miesiąc

Minoxidil Kirkland na 1 miesiąc

Ocena produktu 5/5

Sprawnie, bezproblemowo. Srodek polecił mi trycholog, takze chyba bedzie dobrze.

Autor recenzji: Waldek#2
Data napisania recenzji: 01-03-2021

STUD 100 Oryginał

STUD 100 Oryginał

Ocena produktu 5/5

Oryginalny produkt, bezproblemowy i sprawny zakup. Polecam

Autor recenzji: Arek777
Data napisania recenzji: 16-11-2020


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl